
Kokkajate koolitussari. Sushi
Sushi on Jaapanist pärit hõrgutis, mis on vallutanud kogu maailma!
Kuidas sushit oskuslikult valmistada, millised on õiged töövõtted, head toorained.
Tule ja õpi selgeks, et sinu sushid oleksid maitsvad, kvaliteetselt rullitud ning kaunilt serveeritud.
Sihtgrupp.
Koolitusele ootame:
- Sind, kui soovid tutvuda Jaapani köögiga ja osata valmistada ise sushit
- Sind, kui oled alustav ettevõtja või koduköögi teenuse pakkuja
Koolituse sisu:
Räägime Jaapani köögist ja sushi valmistamisest
- Sushi tooraine, hügieen ja ettevalmistamine
- Sushiriisi valmistamise tehnikad (riisi valik, keetmine, maitsestamine)
- Õpime valmistama 4 eri liiki sushit: Hosomaki, Futomaki, Uramaki ja küpsetatud sushi
- Lisaks juurde koolitaja soovitused, nipid ja hästi töötavad retseptid ning koju kaasa teie enda valmistatud sushivaagen
Koolitaja:
Triin Muiste
Toitumisterapeut ja koolitaja
Triin Muiste on toitumisterapeut ja koolitaja, Eesti Toitumisnõustajate Ühingu asutajaliige. Samuti on Triin raamatu “Laste toitumine ja tervis” üks autoritest ning raamatu „Nauding köögiviljadest“ autor. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5.taseme vanemkoka (spetsialiseerumine restoranikokk) kutse. Triinu jaoks on oluline leida tervisliku toitumise juures see miski, mis teeks toidu nauditavaks ja meeled rõõmsaks!
Lisainfo:
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja vahetusjalanõud.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...