Kokkajate koolitussari. Sushi
Sushi on Jaapanist pärit hõrgutis, mis on vallutanud kogu maailma!
Kuidas sushit oskuslikult valmistada, millised on õiged töövõtted, head toorained.
Tule ja õpi selgeks, et sinu sushid oleksid maitsvad, kvaliteetselt rullitud ning kaunilt serveeritud.
Sihtgrupp.
Koolitusele ootame:
- Sind, kui soovid tutvuda Jaapani köögiga ja osata valmistada ise sushit
- Sind, kui oled alustav ettevõtja või koduköögi teenuse pakkuja
Koolituse sisu:
- Räägime Jaapani köögist ja sushi valmistamisest
- Sushi tooraine, hügieen ja ettevalmistamine
- Sushiriisi valmistamise tehnikad (riisi valik, keetmine, maitsestamine)
- Õpime valmistama 4 eri liiki sushit: Hosomaki, Futomaki, Uramaki ja küpsetatud sushi
- Lisaks juurde koolitaja soovitused, nipid ja hästi töötavad retseptid ning koju kaasa teie enda valmistatud sushivaagen
Koolitaja:
Kaidi Laan
Tartu Rakendusliku Kolledži Koolituskeskuse sushikoolitaja
Kaidi on toitlustuse valdkonnaga seotud olnud 8 aastat, alustades fileerija ja köögiabilisena Piusa Ürgoru Puhkemajas suurürituste toitlustamises, ühel suvehooajal kalakokana Tatra forellipüügis. Kooli kõrvalt töötas Kaidi sushikokana Yoshi Sushis ja hiljem pikemalt a´la carte kokana Big Ben pubis. Üle 2 aasta on Kaidi toimetanud oma väike-ettevõttes, milles pakub sushit, suupisteid ja võileivatorte. Kaidi on lõpetanud Tartu Kutsehariduskeskuse koka eriala ja tal on 4. taseme koka kutse.
Lisainfo:
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja vahetusjalanõud.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...