Kõik koolitused ühest kohast!

Leia sobiv koolitus Eesti kõige põhjalikumast koolitusportaalist
Tagasi

Triinu toidumaailma Tellimustöötoad

Pakume sulle ja sinu seltskonnale meeleolukat ja arendavat töötuba ühiskokkamise näol. Töötoad sobivad sünnipäevadeks, meeskonnakoolitusteks, tüdrukute- või poissmeesteõhtuteks ja teisteks vahvateks sündmusteks.

  • Lihtne kaasa teha
    • Meie töötoad sobivad nii suurtele kokkamishuvilistele kui ka inimestele, kes ei tunne ennast köögis nii kindalt
  • Maitsvad ja täisväärtuslikud retseptid
    • Püüan alati nii oma elus kui ka koolitustel ühendada kahte olulist teemat – tasakaalustatud toitumine ja maitsenaudingud.
  • Töötoad üle Eesti
    • Töötoad toimuvad Tartus ja Tallinnas kindlates koolitusklassides aga soovi korral tulen sinu juurde koolitust läbi viima üle Eesti

Koolituse sisu

Mõned võimalikud töötubade variandid:

  • Tooršokolaadi ja trühvlite töötuba
    • Kas sina ja su sõbrad või töökaaslased olete suured šokolaadisõbrad? Tule ja avasta, kuidas teha oma kätega tervislikku ja maitsvat tooršokolaadi! Tooršokolaadi töötoas valmistame šokolaadi algusest lõpuni ise, uurime, milliseid magustoite ja jooke saab tooršokolaadist teha, ning katsetame erinevaid magustajaid.
  • Sušikoolitus
    • Oled suur sušisõber ja tahaksid õppida seda ka ise valmistama? Sušikoolitusel saad katsetada nii traditsioonilisi kui ka loomingulisi sušivorme – uramakit, toortoidusušit ja tempura sušit. Õpime valmistama ka Jaapani omletti ehk tamagoyakit ning tutvume suši koostisosade, päritolu ja valmistamisnippidega.
    • Koolitus sobib kõigile sušihuvilistele – eesmärk on, et saaksid neid hõrgutisi edaspidi ka kodus ise nautida.
  • Erinevad rahvusköögid – Eesti, Hispaania, Itaalia, Aasia
    • Erinevad rahvusköögid – igaüks oma iseloomulike roogade, koostisosade ja valmistusviisidega. Valmistame koos mitmekäigulise eine, mille kõrvale jagame lugusid, nippe ja toidukultuuriga seotud põnevaid teadmisi.
    • Töötoad sobivad nii toiduhuvilistele kui ka neile, kes otsivad meeldejäävat seltskondlikku elamust – olgu selleks ühine pastategu, paella valmistamine, Aasia maitsekoosluste katsetamine või vanade Eesti retseptide taaselustamine.
  • Tervislikud magustoidud
    • Valmistame maitsvaid ja toitvaid maiustusi täisväärtuslikest koostisosadest – näiteks pähklid, seemned, kakao, puuviljad ja naturaalsed magustajad. Katsetame erinevaid tervislikke magustoite, mis sobivad nii igapäevaseks maiustamiseks kui ka pidulikumale lauale.
  • Planeedisõbraliku kokkamise töötuba
    • Selles töötoas valmistame toite, mis on maitsvad, toitvad ja väikse mõjuga meie planeedile. Kasutame hooajalisi, taimseid ja võimalusel kohalikke koostisosi, vältides toidujäätmeid ja raiskamist.
    • Töötoa käigus jagame praktilisi nippe, kuidas teha jätkusuutlikke valikuid igapäevases toidutegemises – ilma maitsetes järeleandmisi tegemata.
  • Tervislik ja maitsev toit
    • Valmistame koos toite, mis on nii toitvad kui ka maitsvad. Kasutame värskeid ja mitmekülgseid koostisosi, et luua tasakaalustatud ja rõõmu pakkuv eine.
    • Töötoa eesmärk on näidata, kuidas lihtsate võtetega saab tervislik toit olla nauditav ja mitmekesine igale maitsele.
  • Superfoodide õhtu
    • Avasta supertoitude mitmekesine maailm! Koos valmistame maitsvaid ja toitvaid roogasid, kus kasutame kõiki supertoitude tugevaid omadusi — marjad, seemned, pähklid ja muud tervist toetavad koostisosad.
    • Õhtu jooksul saad inspiratsiooni, kuidas lisada supertoite oma igapäevasesse menüüsse maitsekalt ja lihtsasti.
  • Põnevate salatite koolitus
    • Õpime valmistama salateid, mis on täis erinevaid tekstuure ja maitseid. Kasutame hooajalisi köögivilju, värskeid ürte, seemneid ja muid põnevaid lisandeid.
    • Koolitus annab ideid, kuidas muuta salat igaks olukorraks nauditavaks ja toitvaks roaks.
  • Terves kehas terve vaim
    • Kas otsid viisi, kuidas motiveerida, tunnustada ja tugevdada oma meeskonda, pakkudes samal ajal praktilisi lahendusi vaimse ja füüsilise heaolu parandamiseks? Koolitus “Terves kehas terve vaim” on ideaalne valik ettevõtetele, kes soovivad panustada töötajate tervisesse ja tugevdada meeskonnatööd inspireerival ning praktilisel viisil.
  • Värvid taldrikul
    • Avasta, kuidas erinevad värvilised toiduained teevad su toidulaua kauniks ja toitvaks. Õpime kasutama hooajalisi puu- ja köögivilju, marju ning ürte, et valmistada maitsvaid ja tervislikke roogasid.
    • Töötoa eesmärk on tuua värskust ja rõõmu igasse einehetke.
  • Smuuti töötuba – vitamiinirikas inspiratsioon
    • Smuuti töötuba on hariv ja praktiline kogemus, kus räägime smuutide taustast, blenderitest ning tutvume hooajalise ja funktsionaalse toorainega – marjad, puu- ja köögiviljad, seemned, lisandid ja joogid.
    • Töötoas valmistame vähemalt neli smuutit, sealhulgas kindlasti rohesmuuti. Soovi korral saab töötuba kohandada temaatiliselt (nt boho- või troopikastiilis). Kasutame alati mitmekesist ja kvaliteetset toorainet.
  • Avasta hapendamise kunst ja tervislikud maitsed
    • Töötoas sukeldume fermenteerimise maailma – uurime, kuidas hapendatud toidud toetavad seedimist, immuunsust ja üldist heaolu. Valmistame koos hooajalistest köögiviljadest maitsvaid hapendatud tooteid, räägime erinevatest meetoditest ja proovime juba eelnevalt valmistatut.
    • Soovi korral teeme ka lihtsaid roogasid hapendatud toiduainetest. Kõik osalejad saavad kaasa veebijuhendi ja retseptikogumiku, et teadmisi kodus rakendada.
  • Armutoitude töötuba
    • Toit võib olla sensuaalne, mänguline ja ühendav! Armutoitude töötoas valmistame koos roogasid, millel on afrodisiakumina tuntud koostisosad – näiteks šokolaad, tšilli, granaatõun, viigimarjad, ingver, mesi ja mandlid.
    • Rõhk on ühisel tegemisel, väikestel maitsetrikkidel ja rõõmsal meelel. Töötoa formaati saab valida – alates mõnusast snäkibaarist kuni kolmekäigulise õhtusöögini.

Lisainfo

Oleme valmis tegema just sulle sobiva koolituse pakkumise!

Töötoad viib koos oma meeskonnaga läbi Triin Muiste – toitumisterapeut, kokk ja koolitaja, kellel on pikaajaline kogemus tervisliku toitumise ja praktilise toiduhariduse valdkonnas.

Lisaks omab ta kogemust loodustoidu ning metsikute taimede kasutamise osas. Tema töötoad on alati sisukad, elamuslikud ja inspireerivad nii lastele, täiskasvanutele kui meeskondadele.


Koolitaja tutvustus:

Triin Muiste

Triin Muiste

Toitumisterapeut, kokk ning elamuskoolitaja.
Eesti Toitumisnõustajate Ühingu asutajaliige. Samuti on Triin raamatu “Laste toitumine ja tervis” üks autoritest ning raamatu „Nauding köögiviljadest“ autor. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5.taseme vanemkoka (spetsialiseerumine restoranikokk) kutse. Triinu jaoks on oluline leida tervisliku toitumise juures see miski, mis teeks toidu nauditavaks ja meeled rõõmsaks!

Koolitusfirma tutvustus:

Triinu toidumaailm

Sünnipäevad, meeskonnakoolitused, tüdrukute- ja poissmeesteõhtud ja teised vahvad sündmused. Samuti teeme koolitusi ka lastele.

Loen koolitusfirma kohta veel.

Registreerun koolitusele