POP UP kohvikupidaja ABC
Läbi aasta toimub meil palju põnevaid üritusi, kuhu vajatakse toitlustajaid- kohvikupidajaid. See koolitus annab sulle ülevaate, mida kõike peaksid teadma, millega arvestama, millised nõuded peavad täidetud olema, et edukalt oma POP UP kohvik püsti panna nüüd- erinevateks jõuluüritusteks, laatadeks.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind, kes sa soovid püsti panna oma “pop up” kohviku, kas mõnel laadal, kodukohvikute päeval või ükskõik mis üritusel
Koolituse sisu:
- Pop-up toitlustuse soovitused, võimalused ja planeerimine
- Eelturundus, turundus, järelturundus
- Töökorraldus, tööjaotus ja organiseerimine, meeskonnaliikmete koostöö ja suhtlus
- Enesekontrollisüsteem, nõuded toidu töötlemisel, olulised hügieeni kriitilised punktid
- Roheoskuslik töökorraldus, keskkonnasõbralik jäätmekäitlus
- Toiduainete hankimine, varumine, koostöölepped
- Pop-up köögitöö ergonoomika ja köögivarustus
- Menüü koostamine ja kulude kalkuleerimine: sobiv menüü, toidu kalkulatsioon ja hinnastamine; retseptid ja portsjonid; hooajalisus; menüü esitlus ja keel
Koolitaja:
Tiina Saar toitlustusettevõtja, koolitaja
Tiina on Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tiinal on 4. taseme koka ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist ja Itaaliast. Ta on rahvustoidu praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ning peolaudade toite ja vaagnaid, kasutades oskuslikke, jätkusuutlikke “slowfood” ja “0-waste” põhimõtetel tehnikaid. Pop-up kohviku pidamise kogemused erinevatel üritustel nii Eestist kui Hispaaniast.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...