
Küpsetamiskoolitus. Nisujahuvabad küpsetised
Õpime valmistama nisujahuvabu küpsetisi.
Küpsetised kuuluvad meie argi- kui ka pidupäeva. Meie küpsetamiskoolitused toetavad Sind teekonnal, et valmistada parimaid maiustusi, ükskõik kas oled alles suhteliselt algaja või juba kogenud tegija. Õnnestumised ja katsetused kogenud koolitajaga, kelle pikaajalised kogemused, õiged valmistamisviisid ning töövahendid on suur osa õnnestumistest- innustavad Sind kindlasti aina keerukamateks väljakutseteks.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame kõiki, kes tahaksid õppida valmistama küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni
Koolituse sisu
Praktilise koolitusel õpite valmistama:
- tapiokijahust kukleid gluteenivabad, sisaldab laktoosi (piim, juust)
- tatraleiba küpsetuspulbriga (gluteeni- ja laktoosivaba)
- seemne kreekereid (gluteeni- ja laktoosivaba)
- mandlijahust kuklieid gluteenivabad, sisladab laktoosi (kohupiim)
- mandlijahust õunakooki gluteenivaba, sisaldab laktoosi (jogurt)
Koolitaja:
Riina Meinking
Tartu Rakendusliku Kolledži pagar- kondiitrite kutseõpetaja. Lõpetanud Tartu Ülikooli ja Tallinna Ülikooli ning ta on majandusteadlane kaubandusökonoomika erialal. Õppinud pagar-kondiitri eriala ning töötanud pagar-kondiitri ettevõtetes.
Lisainfo:
- Tegevus toimub meeskonnatööna (paaris) ning igaüks saab valikust läbi proovida 1-2 küpsetist.
- Kaasa põll, vahetusjalanõud ja karp.
- Koolitus sisaldab väikest kohvipausi, soovi korral võtke kaasa lõunasöök või väike eine ning jook.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...