Küpsetamiskoolitus. Lehttainas ja lehttainast küpsetised
Lehttainast küpsetis peaks olema kihiline, krõmpsuv-pudenev, seest õhuline. Kuidas seda saavutada,kuidas valmistada head lehttainast, milliseid erinevaid küpsetisi saame sellest teha?
Küpsetised kuuluvad meie argi- kui ka pidupäeva. Meie küpsetamiskoolitused toetavad Sind teekonnal, et saada parimaks küpsetajaks, ükskõik kas oled alles suhteliselt algaja või juba kogenud küpsetaja. Õnnestumised ja katsetused kogenud koolitajaga, kelle pikaajalised kogemused, õiged valmistamisviisid ning töövahendid on suur osa õnnestumistest- innustavad Sind kindlasti aina keerukamateks väljakutseteks.
Koolitus on sulle kui:
- soovid osata valmistada maitsvat lehttainast
- sulle või sinu pereliikmetele maitsevad lehttainast küpsetised
Koolitusel õpid:
- valmistama ja kihistama hariliku lehttainast, kiirlehttainast ning prantsuse lehttainast
- kasutama lehttaina kihistamiseks võid ja kihistusmargariini
- vormima ja küpsetama lehttainast erikujulisi pirukaid ja saiakesi (lihaga ja kohupiimaga)
- küpsetama volovane
- valmistatama Napoleoni kooki ning lehttainast torukesi või ja keedukreemiga
Koolitaja:
Lilija Suburg on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitrite kutseõpetaja ja praktikajuhendaja. Lilija on lõpetanud Eesti Maaülikooli põllumajandusteaduse magistrina ning tal on läbitud ka Tartu Ülikoolis kutsepedagoogika koolitus. Lilija on õppinud Tartu Kutsehariduskeskuses kondiitri eriala ning on nüüd samas koolis ise õpetaja ning kursuslaste poolt kõrgelt hinnatud täiskasvanute koolitaja. Aastal 2015 tunnustati teda Tartu KHK AASTA ÕPETAJA tiitliga ning tal on täiskasvanute koolitaja kutse 5 tase.
Lisainfo:
Kaasa põll ja vahetusjalanõud.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...