Toiduhügieeni koolitus
-
Toiduhügieeni e-koolitus
Toiduhügieeni e-koolitus toimub e-õppe keskkonnas, kus on olemas õppematerjalid ja teadmiste kontrolli test, mille täitmise korral väljastatakse tunnistus.
- Tellimuskoolitus / E-õpe, Tellimuskoolitus
-
Toiduhügieeni ja -ohutuse keskastme koolitus (24-tunnine)
e-õppe läbinu teab toiduohutuse tagamise printsiipe, oskab rakendada eeltingimuste programme ja HACCP põhimõtteid, omandanud teadmised ettevõttesisese toiduhügieeni koolituse läbiviimiseks.
- Tellimuskoolitus / E-õpe, e-õppe keskkond
-
Toiduhügieeni koolitus
Et tagada ohutu toidu jõudmine tarbijani, peab toidukäitleja toiduhügieeni põhimõtteid tundma väga hästi. Paljud toidust tingitud haigestumistest on tihti põhjustatud toidukäitlejate hooletusest, seega on oluline regulaarne koolitus.
-
Самоконтроль
Обычно обязательные курсы проводятся в форме лекций, которые прослушиваются лишь для получения «бумажки». Greenclean добавляет в курсы гигиены питания остроты, чтобы даже микробиологическая информация была интересной.
-
Hügieenipass
Hügieenipassi 5 AK H koolitus, baaskoolitus I eksamiks ettevalmistav koolitus
Mis on Hügieenipass? Hügieenipass on ainuke aktsepteeritud toidukäitlemise teadmisi tõendav dokument Soome Vabariigis, mida tunnustab Evira. Eestis taotlevad Hügieenipassi need, kes soovivad, et sertifikaadi kehtivus oleks piiramatu. Kindlasti tuleb ettevõtte enesekontrolliplaanis nimetada, millised ametikohad võivad läbida Hügieenipassi koolitust ja taodelda kehtivusajata Hügieenipassi. -
ISO 22000-le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem
Koolituse eesmärgiks on anda osalejatele selge ja praktiline ülevaade, mida tuleb teha ISO 22000le vastava toiduohutuse juhtimissüsteemi väljaarendamiseks oma organisatsioonis ning jagada kogemusi parimate rakendustehnikate kohta.
- 10.11.2025 (1 päev (8 akt)) / Tallinn, Väike-Paala 1
-
Toidu märgistusnõuded
Koolituse lõpuks on osaleja saanud teadmisi toidu märgmistamise nõuetest. Konkreetsed eesmärgid seatakse paika koolitusel osalejaga. Märkuseks: 2015 aastast on dentents toidualase ja toitumisalase teabe koostamine konkreetsete näidete baasil.