Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Toiduhügieen hoolduses

Koolituse eesmärk on anda teadmisi toiduhügieenist ning oskusi toidu käitlemiseks hooldaja ametikohustustest tulenevalt.

Sihtgrupp:
Hooldajad, kes puutuvad kokku toidu käitlemise ja toiduhügieeni nõuetega ning soovivad täiendada oma teadmisi sel teemal.

Kursuse sisu:

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Kvaliteedi- (ja tervisekaitse)nõuded vastavalt Eesti ja EL õigusaktidele
  • Isiklik hügieen
  • Kahjuritõrje
  • Ohutegurid

Koolitaja:
Ester Jaansoo
on lõpetanud Tallina Majandustehnikumi toiduvalmistamise tehnoloogia erialal ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tervisekaitse erialal. Alates 2007. aastast töötab ta Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õppejõuna, õpetades tudengitele muuhulgas ka toiduhügieeni ja toitumise aluseid. Tänu pikaajalisele koolitamiskogemusele on Ester omandanud pädevuse koolitamaks ka täiskasvanuid. Õppimise ja õpetamise käigus teeb ta koostööd nii Terviseameti kui ka Põllumajandus- ja Toiduameti inspektoritega.
Ester täiendab end erinevatel toidu ja -hügieeniga seonduvatel koolitustel, teabepäevadel ja konverentsidel ja on lisaks läbinud ka toitumisnõustaja aastase kursuse. Esteril on suur huvi toidu ja sellega seonduva vastu ja ta peab oluliseks toidu väärtust ja kvaliteeti, mille tagab hügieeni järgimine.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Luwi Koolituskeskus. Koolitame haridustöötajaid, lapsehoidjaid, hooldustöötajaid, tugiisikuid, tegevusjuhendajaid ja kogemusnõustajaid. Pakume esmaabi ja tööohutuse täiend- ja väljaõppekoolitusi. Koolitusi korraldatakse koostöös Koolituskeskusega Reiting. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Toiduhügieen hoolduses