
Küpsetamiskoolitus. Karaskid
Karask on eesti rahvustoit, mida soovitame valmistada just meie vabariigi sünnipäevaks. Õpime valmistama mõnusaid, mahlaseid ja maitsvaid karaskeid.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame kõiki, kes soovivad õppida valmistama maitsvaid karaskeid ehk kiirleibasid.
Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel õpid valistama:
- Klassikalist soolast karaskit
- Magusat karaskit kohupiimaga ja külmkuivatatud marjadega
- Kaasaegset karaskit peolauale, nagu näiteks Feta juustu spinati karask, peedikarask, singi- sibula karask, hernejahu karask
Koolitaja:
Lilija Suburg
Meisterpagar
Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitrite kutseõpetaja ja praktika juhendaja. Lilija on lõpetanud Eesti Maaülikooli põllumajandusteaduse magistrina ning tal on läbitud ka Tartu Ülikoolis kutsepedagoogika koolitus. Lilija on õppinud Tartu Kutsehariduskeskuses kondiitri eriala ning on nüüd samas koolis ise õpetaja ning kursuslaste poolt kõrgelt hinnatud koolitaja. Aastal 2015 tunnustati teda Tartu KHK AASTA ÕPETAJA tiitliga ning aastal 2016 valiti Lilija täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames maakondade aasta koolitaja nominendiks.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...