Toitlustamine
-
Abikoka koolitus (ettevalmistus 3.taseme koka kutseeksamiks)
Toitlustusettevõtte köögis on abikokk kokale väärtuslik abimees. Abikokast võib aga tulevikus saada hea kokk.
Õpi selgeks toiduvalmistamise põhialused, et leida tööd toitlustusettevõttes või kindlusta endale tööturul konkurentsieelis. -
Toidu märgistusnõuded
Koolituse lõpuks on osaleja saanud teadmisi toidu märgmistamise nõuetest. Konkreetsed eesmärgid seatakse paika koolitusel osalejaga. Märkuseks: 2015 aastast on dentents toidualase ja toitumisalase teabe koostamine konkreetsete näidete baasil.
-
Kodukokkajate teemaõhtu: Teeme ise pastat
Pastaroad maitsevad paljudele, miks mitte valmistada pastat ise!
-
Küpsetamiskoolitus. Croissantid
Õige croissant on kihiline, krõmpsuv-pudenev ja seest õhuline küpsetis. Kuidas seda saavutada, kuidas valmistada pärmi-lehttainast, milliseid huvitavaid täidiseid kasutada- nendele küsimustele leiate koolituselt kindlasti vastuse.