Kuidas valmistada seda eriti head ja mõnusat krõbekana ning teisi frititud lihatooteid, mis sobivad hästi näputoiduks kui ka sünnipäeva või piknikulauale.
Tartu Kutsehariduskeskuse „kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Vaid kokaraamatut lugedes kokakunsti ära ei õpi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistrite näpunäited.
Sihtgrupp
Koolitusele ootame:
Koolituse sisu:
Koolitajad:
Kamilla Lüdikainen
Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia valdkonna täiskasvanute koolitaja. Õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Kristi Luht
Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia valdkonna täiskasvanute koolitaja. Õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis