Kodukokkajate koolitussari. Frititud lihatooted
Kuidas valmistada seda eriti head ja mõnusat krõbekana ning teisi frititud lihatooteid, mis sobivad hästi näputoiduks kui ka sünnipäeva või piknikulauale.
Tartu Kutsehariduskeskuse „kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Vaid kokaraamatut lugedes kokakunsti ära ei õpi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistrite näpunäited.
Sihtgrupp
Koolitusele ootame:
- sind, kui soovid õppida valmistama frititud hõrgutisi
- kõiki, kes soovivad ennast arendada kogenud meistrite käe all
Koolituse sisu:
- krõbedas maisitaignas krõbekana ja kanapulkade valmistamine
- Mozzarella burger pulga otsas
- maitsevõiga täidetud hakklihast Kiievi kotleti valmistamine
- lõbusate vinkuspiraalide valmistamine
- Pepperoni kevadrullid filotaignas
Koolitajad:
Kamilla Lüdikainen
Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia valdkonna täiskasvanute koolitaja. Õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Kristi Luht
Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia valdkonna täiskasvanute koolitaja. Õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...