Küpsetamiskoolitus. Saiakesed ja pirukad
Valmistame maitsvaid pirukaid ja saiakesi- nii klassikalisi kui ka trendikamaid, põnevate kujude ja täidistega. Siia juurde uurime sügavkülmutamise tehnoloogia võimalusi kodus, et saiakesi ja pirukaid peale suurt saiategu ka hiljem lihtsasti võtta oleks.
Küpsetised kuuluvad meie argi- kui ka pidupäeva. Meie küpsetamiskoolitused toetavad Sind teekonnal, et valmistada parimaid maiustusi, ükskõik kas oled alles suhteliselt algaja või juba kogenud tegija. Õnnestumised ja katsetused kogenud koolitajaga, kelle pikaajalised kogemused, õiged valmistamisviisid ning töövahendid on suur osa õnnestumistest- innustavad Sind kindlasti aina keerukamateks väljakutseteks.
Koolitusele ootame kõiki, keda huvitab, kuidas valmistada erinevaid saiakesi ja pirukaid
Praktilisel koolitusel õpid:
- pärmi- ja pärmilehttaina valmistamist
- kääritamise ja kihitamise tehnoloogiat
- soolaste ja magusate täidiste valmistamist
- saiakeste ja pirukate vormimist (erinevad vormimise võimalused, kujud)
- kergitamist, küpsetamist ja viimistlemist
- valmistama klassikalistest toodetest võiroosi, kohupiimakorpi, mini- lihapirukaid
- valmistama hõrke suitsukanapirukaid ja spinati-juustupirukaid, prantsuse kaneelirullsaia, struudlit, halvaa-iirisesaiakest
- siia juurde olulised tehnoloogilised nõuanded ja nipid ning kaasa hästitoimivad retseptid
Analüüsime ja degusteerime kõiki valminud tooteid ning kindlasti saab kojugi kaasa võtta.
Koolitaja:
Ülle Soeson
Tartu Rakendusliku Kolledži pagar-kondiitrite kutseõpetaja, kellel on 15 aastat töökogemust erinevatest pagar-kondiitriettevõtetest. Üllel on 5.taseme vanempagari kutse ja omandamisel Tartu Ülikoolis kutseõpetaja kutse.
Koolitus sisaldab väikest kohvipausi. Kaasa põll!
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...