Toiduhügieeni koolitus e-õppena
Toiduohutus on kõigile toidukäitlejatele oluline märksõna, sest toiduhügieeni põhimõtteid peab teadma väga hästi, et tagada ohutu toidu jõudmine tarbijani.
Toiduhügieeni koolitus on ette nähtud toidukäitlejatele Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja EL Nõukogu määrusega 178/2002.
Tänu oma paindlikkusele ja võimalustele kasutatakse e-õpet üha enam kogu maailmas. See võimaldab Teil õppida igal ajal ja soovitud kohas. Vajalik on vaid internetiühendusega arvuti olemasolu.
Koolitusele ootame:
- Sind, kui oled toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtte töötaja või töötad hoopis hooldusasutuses, koolis või lasteaias, kus on nõutud toiduhügieeni koolituse läbimine
- Vajad hügieenikoolitust tunnustatud koduköögi tarbeks
Koolituse sisu:
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
- Puhastamine ja desinfitseerimine
- Kahjuritõrje
- Toidukäitleja isiklik hügieen
- HACCP põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toidukäitleja kohustused, vastutus
Koolitus lõpeb testiga.
Koolitaja:
Ülle Kaasik
Pikaajalise kogemuse ja mitmeaastase staažiga toidukäitlejate koolitaja/konsultant. Ta on omandanud Tartu Ülikoolis filoloog-pedagoogi eriala. Ülle on loonud oma koolitusfirma, olles praegu selle tegevjuht kui ka toiduhügieeni lektor. Ta on eelnevalt töötanud koolitusjuhina, õppinud Toiduainete Instituudis, läbinud mitmeid huvitavaid koolitusi nii psühholoogia kui ka majandusvaldkonnas ning õppinud toitumisnõustajaks.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...