Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Nartsissistlik käitumine tööl – kuidas saada koostööle?

Nartsissistliku käitumisega töötaja on kolleegidele nuhtluseks ja kahtlemata viib alla kõigi töö tulemuslikkuse. Samas tema ise võib osutuda vägagi tulemuslikuks.

Aeg – ajalt juhtub, et oleme hädas “raske” kolleegi, juhi või kliendiga. Raske on meil, mitte temal. Tema üldse ei arva, et ta on kuidagimoodi “keeruline”. Nartsissistliku käitumise puhul enamasti sellise stereotüüpse lähenemisega piirdutaksegi. Tegelikkus on palju keerulisem.

Sihtrühm:
Ettevõtte ja asutuse juhid, keskastmejuhid, personalitöötajad, spetsialistid, meditsiinitöötajad ning kõik teised teemast huvitatud.

Programm:

  • 13:50 – 14:00 Veebikeskkonda kogunemine
  • 14:00 – 16:00 Nartsissistlik käitumine tööl – kuidas saada koostööle?
    • Suhtlemisalane professionaalsus
    • Millised on nartsissistliku käitumise tunnused?
    • Toimetulek nartsissistliku käitumisega kolleegi või kliendiga
    • Nartsissistlik käitumine tööl (PE Konsult uuring 2017-2018)
    • Nartsissistlik käitumine tööl ja töö tulemuslikkus (PE Konsult uuring 2019-2020)
    • Normaalne, eluterve nartsissism

Koolitaja:
prof emer. Mare Teichmann
Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor, psühholoog; PE Konsult, juhataja
Mare Teichmann on psühholoogia emeriitprofessor, Tallinna Tehnikaülikooli psühholoogia õppetooli asutaja, tööstuspsühholoogia instituudi asutaja. Mare peamised uurimisvaldkonnad on tööstress, psühhosotsiaalsed tegurid tööl, elukvaliteet, sh. tööelu kvaliteet, tööga seotud kontrollkese ning teised töö ja juhtimisega seotud psühholoogilised probleemid. E-õppe ja e-testimise lahenduste pioneer Eestis. Paralleelselt akadeemilise tööga on ta rakendanud PE Konsult tegevjuhina teaduspõhiseid teadmisi ja psühholoogilisi meetodeid praktikas. Lisaks loengutele ja konsultatsioonidele on tema juhtimisel välja töötatud testid erinevate tööl esinevate psühhosotsiaalsete tegurite ning nendega seotud riskide mõõtmiseks ja hindamiseks. Aastatel 1980–1989 oli Mare Teichmann ENSV Teaduste Akadeemia Eksperimentaalse ja Kliinilise Meditsiini Instituudi (praegu Tervise Arengu Instituut) kutsepatoloogia osakonna teadur. 1988. aastast töötab ta Tallinna Tehnikaülikoolis. Mare Teichmann on psühholoogiaprofessor, Tallinna Tehnikaülikooli psühholoogia õppetooli asutaja (1992), tööstuspsühholoogia instituudi asutaja ja direktor (2009), nüüd emeriitprofessor. Töötanud järgmistel ametikohtadel: * Tallinna Tehnikaülikooli psühholoogia professor ja -õppetooli juhataja (1992). * Tallinna Tehnikaülikooli tööstuspsühholoogia instituudi direktor (2009). Mare Teichmann on külalisprofessorina õpetanud paljudes ülikoolides, sealhulgas Helsingi Ülikoolis, Oslo Ülikoolis, Viini Ülikoolis, Valencia Ülikoolis, Cambridge’i Ülikoolis, Sevilla Ülikoolis, Sileesia Ülikoolis, Grenoble’i Ülikoolis. Lisaks on ta AS PE Konsult juhataja (1996).

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus korraldab konverentse ja koolitusi, mille sisu loomisel keskendutakse ennekõike kliendi ootustele ning rahulolule. Loome aastas ligikaudu poolsada originaalset koolitust ning kümmekond visiooni- ja erialakonverentsi. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Nartsissistlik käitumine tööl – kuidas saada koostööle?