Trühvlid ja kommid- leivanädala eri
Leivanädala tähistamine Eestis on pikaajaline traditsioon. Soovime teile selle raames õpetada tegema trühvleid ja komme, kus toorainena mängib tähtsat rolli ka leib.
Meie koolitusel ei õpi sa lihtsalt komme ja trühvleid tegema – sa avastad, kuidas igapäevane rukkileib saab maiustuse osaks, ühendades meie traditsioonid uuenduslikkusega.
Koolitus toimub LEADER projektitoetuse “Tartumaa toidupiirkonna arendamine” raames.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame kõiki, kes hindavad mõnusaid isetehtud maiustusi
Koolituse sisu:
- Räägime leiva kasutamise võimalustest trühvlite ja kommide valmistamisel
- Vaatame üle vajalikud toorained ja töövahendid
- Tutvume valmistatavate kommide ja trühvlite valmistamise tehnoloogiaga
- Šokolaaditöö- tempereerimisvõtted ja erinevad kuvertüürid
- Valmistame trühvlid tumeda leivaga, erinevaid vormikomme/bonbon`e kohalike marjasaadustega (näiteks ebaküdoonia mustaleiva krõbedikuga)
- Kommide ja trühvlite degusteerimine
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...