Mokteilikoolitus algajale
Sajandeid on inimesed kõikjal maailmas katsetanud erinevate jookidega, nii alkoholiga kui alkoholivabadega. Tänapäeva tõusev trend on alkoholivabad joogid ehk mokteilid.
Õpime valmistama mokteile, vaatame mida sinna lisada, muudame kuulsad klassikud mokteilideks ning teeme mõnusaid suvejooke.
Tule avastama trendikat kokteilikultuuri!
Sihtgrupp: Koolitusele ootame:
- Toitlustusteenust pakkuvate ettevõtete algajaid teenindajaid, kes tegelevad jookide pakkumisega
- Kõiki huvilisi, kes soovivad õppida valmistama mokteile
Koolituse sisu:
- Sissejuhatus kokteilimaailma, alkoholivabad alternatiivid
- Koolitaja pakub kõigile ühe üllatus “shoti” ehk napsu ja õpetab selle valmistamist
- Mokteilide koostisosad, “pikendajad”, koostisosade kokkusobivus ja valiku põhimõtted
- Mokteilide miksimise põhitõed, erinevad tehnikad, vahendid, jookide kaunistamine ning serveerimine
- Õpid valmistama ja serveerima järgmisi mokteile: PASSIONI COLLINS (passioni püree, passioni siirup, laimimahl, gaseeritud vesi, värske passion), SOURE (munavalge, laimimahl, suhkrusiirup), HUGO (alkoholivaba prosecco, münt, leedripuu siirup, laimimahl, gaseeritud vesi)
- Madalakalorsusega kokteilid- kuidas neid teha, millega suhrusiirupit asendada?
- Kokteilide degusteerimine ja valmistamine
Koolitaja:
Anti Kustassoo baarmen
Tartu Rakendusliku Kolledži teeninduse ja toitlustuse valdkonna baaritöö külalis-kutseõpetaja. Anti on pikajaliste kogemustega baarmen, kes toimetab oma firmas Elamusteenused.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...