Toiduhügieeni koolitus INTERNETIS
Toiduhügieeni test ja toiduhügieeni koolitus INTERNETIS,
iseseisva õppena.
Enam ei pea koolitusklassis istuma…
Tegemist on baaskoolitusega toidukäitlejatele. Tere tulemast!
Koolitus toimub iseseisvalt õppides, materjalid ja test saadetakse meili teel. Peale testi edukat läbimist ja arve tasumist, saadetakse teile sertifikaat.
Sihtgrupp:
Toidukäitleja, toitu käitleva ettevõttega seotud isik, õpetaja abi, lasteaia kasvataja, kokk, kokaabi, ettekandja, jäätise müüja, laeval töötaja stjuardess, käitlemisruumides koristaja jt.
Koolitust saab läbida eesti, vene ja inglise keeles.
Mida arvab Veterinaar- ja Toiduamet testi lahendamisest interneti teel?
Toidukäitlemisettevõttes (restoranid, kohvikud, transpordifirmad, lasteaiad jne) on vajalik, et töötajatel on piisaval tasemel hügieeniteadmised. Kui käitlemisettevõte näeb, et tema töötajate teadmiste kontrollimiseks on piisav vaid vastavasisulise testi lahendamine interneti teel, siis võib ettevõte koolitusele saatmise asemel lasta töötajal läbida testi. Kuid kindlasti peab see sama klausel olema sätestatud ka ettevõtte enesekontrolli (HACCP) plaanis, muidu astuksite vastuollu iseenda poolt kehtestatud reeglitele.
Greenclean Koolitus soovitab aga toimida järgmiselt: kui olete uus ettevõtja või ettevõtte, kes hakkab toitu või jooki pakkuma, siis on alati soovitatav läbida toiduhügieeni koolitus. Saades koolituselt piisav ettekujutus, on teil edaspidiselt kerge lahendada ka teadmiste kontrollimise mõttes testi. Kui te kahtlete, kas pelgalt testi lahendamine on teie töötajate jaoks parim lahendus, siis jällegi – osalege toiduhügieenikoolitusel.
Käsitletavad teemad:
- toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;
- toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
- toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid;
- toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
- toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
- käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
- toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine;
- toiduhügieen ja kahjuritõrje;
- toiduhügieen ja isiklik hügieen;
- enesekontrolli põhimõtted;
- toitu käsitlevad õigusaktid;
- toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.
Vastavus:
Toiduseadus; Euroopa Pardlamendi ja Euroopa Nõukogu määrus nr 852/ 2004 (29.02.2004) toiduainete hügieeni kohta.
Koolituse/testi läbimiseks saatke:
- Oma nimi ja andmed, kelle nimele arve koostatakse (eraisik, firma),
- soov lahendada test ning
- Vali omale sobiv aeg ning asu end koolitama!
NB! Koolitust on võimalik firmasse tellimuskoolitusena sisse osta.
Koolitusfirma tutvustus
Greenclean on tunnustatud koolitamisõigusi ja keskust omav osaühing. Meie aitame teid toitlustamiskoha või toiduainetööstuse avamisel (tunnustamine, enesekontrollisüsteem). Puhastamise ja hügieeni alal aitame edendada raha ja aja arukat planeerimist valdkondades (lastehoid, tervishoid, wellness-keskus), kus nõutakse puhtust ning kõrget hügieeni. Loen koolitusfirma kohta veel...