Kõik koolitused ühest kohast!

0tk
Tagasi

Tartumaa maitsed- grillime!

2025. aastal on Eesti toidupiirkonnaks Tartumaa, mil soovime teile tutvustada meie oma kohalike toidutootjate tooteid, et valmistada grillil Tartumaa maitsetest tulvil grilltoite.

Meie Tartumaa maitsete koolituste sari kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust omandama!

Koolitus toimub LEADER projektitoetuse “Tartumaa toidupiirkonna arendamine” raames.

Sihtgrupp. Koolitusele ootame:

  • kõiki, kes hindavad kohalikku Tartumaa toitu ja maitseid
  • kõiki kellele meeldib grillida

Koolituse sisu:

  • Tartumaalt pärit toidutootjate ja nende toodete tutvustus
  • Grillimise vahendid ja grillimisvõtted, nõuanded
  • Valmistame Kaspri talu lambalihast Tartumaist lambakarreed traditsiooniliselt kui ka õllemarinaadis ning teeme siia juurde erinevate marinaadidega lambaŝaŝlõkki
  • Teeme kana mitmel moel- kerges kreeka jogurti ja Seljamaa talu ebaküdoonia ja astelpaju marinaadis
  • Grillime värsket Kaatsi aia sparglit traditsiooniliselt kui ka peekonisse vrapitult
  • Grilltoitude kõrvale võimalus proovida Andersoni pruulikoja põnevaimat toodangut

Koolitaja:
Kristi Luht Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis. Kristi on Tartu Rakendusliku Kolledži aasta õpetaja 2022.

Lisainfo:

  • Kel soov osta kaasa Tartumaa tootjate toodangut, võta kaasa sularaha.
  • Mugavaks tegutsemiseks võta palun kaasa põll.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Tartumaa maitsed- grillime!