Kas oled valmis pakkuma oma klientidele unustamatut peokogemust? Koolituse käigus õpid, kuidas ületada klientide ootusi, juhtida meeskonda ja tagada peoteeninduse täiuslik kulg.
Tule koolitusele kui soovid pakkuda alati kvaliteetset cateringteenust.
Sihtgrupp. Koolitusele ootame:
Peoteenindust pakkuvate ettevõtete erialase hariduseta või algajaid teenindajaid
Alustavaid toitlustusteenuse pakkujaid
Koolituse sisu:
klienditeeninduse põhialused
catering- ürituste üldine planeerimine, peoteeninduse korraldamise põhietapid ja meeskonnatöö
erinevad selve- ja peolauad üritustel
eelkatted teeninduses ja vajalike vahendite planeerimine, transportimine, pakendamine
säästev ja kestlik teenindusprotsess
cateringteeninduse ettevalmistustööd (erinevate laudade: furšettlaud, rootsi laud, juustulaud, kohvi- ja teelaud, joogilaud, erinevad temaatilised peolauad katmine, linade ja seelikute asetamine)
teenindamine peol: suupistete serveerimine koos teenindusprotsessi harjutamisega
mitmetasapinnalise laua katmine
Viimasel korral valmistame ise köögis suupisteid ja katame kauni piduliku laua.
Koolitajad: Maire Linsi
Tartu Rakendusliku Kolledži teeninduse ja toitlustuse valdkonna kutseõpetaja,kes juhendab koolis igapäevast kui ka tellitud pidulike sündmuste teenindamist. Mairel on 4.taseme koka kutse ja ta on lõpetanud Tartu Ülikooli kutsepedagoogika täiendusprogrammi
Tiina Kärner Tartu Rakendusliku Kolledži teeninduse ja toitlustuse valdkonna kutseõpetaja, kes juhendab koolis igapäevast kui ka tellitud pidulike sündmuste teenindamist. Tiina osaleb kelneri kutset andvate hindamiskomisjonide töös ja omab 4.taseme koka kutset.
Koolituse praktilised tunnid toimuvad teenindusklassis ja õppekohvikus Meliss ning õppeköögis.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...