Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Raudtee-ehitustööde tõhus projektijuhtimine

Raudtee ehitustööde ja -protsesside juhtimises on oluline osa projektijuhtimisel. Koolitusel käsitletakse läbi projektijuhtimise vaate raudtee ehitusjuhtimise eripärasid, takistusi ja väljakutseid. Koolitus annab juhised ja praktilised näpunäited, kuidas raudteetaristul ehitusprotsesse paremini ning tulemuslikumalt juhtida ja milliseid vigu vältida.
Ligi 30 aastat raudtee sektoris tegutsenud koolitaja, käsitleb teemasid läbi isiklike, tööalaselt üleskerkinud kogemuste.

Koolitus toimub nii veebis kui ka e-õppes!
Registreerumisel koolitusele palun valige, kas osalete koolitusel veebiülekande vahendusel reaalajas või e-õppena Addenda e-akadeemias.

Veebiülekanne
Reaalajas saalis toimuva koolituse ülekanne, mida veebiosaleja jälgib oma töökohal, kodus või mõnes teises sobivas kohas. Veebiülekande käigus toome Teieni koolitaja video- ja slaidipildi.

E-õpe
Salvestame koolituse ja saadame Teile 3 tööpäeva jooksul alates koolituse toimumisest ligipääsu Addenda e-akadeemiasse, kus koolitus on järelvaadatav 30 päeva jooksul Teile sobival ajal ja kohas. Koolitus on personaalseks kasutamiseks ning pole jagatav kolmandatele isikutele. Kolmandatele isikutele on Addenda e-akadeemias koolituse vaatamine tasuline.


Koolituse eesmärk on anda osalejatele terviklik ülevaate projektijuhtimisest ja raudteetaristul ehitusprotsesside juhtimise eripäradest.

Sihtrühm:
Koolitus on suunatud projektijuhtidele, objektijuhtidele ja teistele spetsialistidele, kes vastutavad raudteetaristu ehitusprotsesside korraldamise eest.

Teemad:

  • projektijuhtimise alused
  • tegevuste planeerimine, kooskõlastused lubade hankimine
  • õiguslik raamistik, juhendmaterjalid, standardid, tingimused
  • kutsekvalifikatsiooni raamistik
  • raudtee ehitusprotsesside kavandamine ja juhtimine, protsesside omavahelised seosed
  • ehitusprotsesside läbiviimine ja ohutuse tagamine töötaval raudteetaristul
  • muudatused ja lisatööd
  • projekti lõpetamine

Õpiväljunditena koolituse läbinu:

  • mõistab projektijuhtimise aluseid ja saab aru selle tähtsusest ehitusprotsesside juhtimisel
  • tunneb raudteetaristu ehitusprotsesside eripärasid
  • teab milliseid olulisi toimingud ja etappe tuleb läbida, et ehitusprotsess oleks sujuv, tulemuslik ja ohutu

Koolitaja:
Riho Vjatkin – diplomeeritud raudteeinsener, kellel on üle 25 aasta kogemust raudtee ehituse ja juhtimise valdkonnas
Riho Vjatkin omab pikaajalist töökogemust raudtee ehitusprotsesside ja projektijuhtimise valdkonnas olles töötanud raudteesektoris kokku ligi 30 aastat. Koolitustel jagab Riho Vjatkin praktilisi ja tõhusaid meetodeid, tuginedes oma ulatuslikele töökogemustele. Ta käsitleb teemasid isiklike töökogemuste kaudu, pakkudes osalejatele väärtuslikke teadmisi, kuidas projekte tulemuslikult ja efektiivselt juhtida.
Riho Vjatkin omab diplomeeritud raudteeinsener tase 7 kutsekvalifikatsiooni.

Koolituse läbimisel väljastame tõendi. Koolitus annab 2,9 TP (inseneri täiendõppe punkti).
Tõendi väljastamise eelduseks on koolituse läbimine täies mahus ning koolitusarve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada koolituse läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.
Koolitus on sobilik kutseeksami sooritamiseks, kvalifikatsiooni tõendava dokumendi saamiseks või töötamiseks ametialal, millele on õigusaktides ette nähtud täiendavad nõuded.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Addenda OÜ on erinevate valdkondade koolitustel keskendunud sihtrühma nii hetkelistele kui ka tulevikusuundi arvestatavatele vajadustele ning väärtustele. Addenda OÜ väärtustab oma koolitustelt saadud osalejate tagasisidet, mis on aluseks koolituste ning -programmide muutmiseks või täiustamiseks. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Raudtee-ehitustööde tõhus projektijuhtimine