Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Coachiva juhtimisstiili kasutamine juhi igapäeva töös

Koolituse eesmärk on tutvustada coachingu põhimõtteid ning anda praktilisi näpunäiteid coachiva juhtimisstiili kasutamiseks igapäevases juhitöös.

Koolitus toimub nii veebis kui ka e-õppes!
Registreerumisel koolitusele palun valige, kas osalete koolitusel veebiülekande vahendusel reaalajas või e-õppena Addenda e-akadeemias.

Veebiülekanne
Reaalajas saalis toimuva koolituse ülekanne, mida veebiosaleja jälgib oma töökohal, kodus või mõnes teises sobivas kohas. Veebiülekande käigus toome Teieni koolitaja video- ja slaidipildi.

E-õpe
Salvestame koolituse ja saadame Teile 3 tööpäeva jooksul alates koolituse toimumisest ligipääsu Addenda e-akadeemiasse, kus koolitus on järelvaadatav 30 päeva jooksul Teile sobival ajal ja kohas. Koolitus on personaalseks kasutamiseks ning pole jagatav kolmandatele isikutele. Kolmandatele isikutele on Addenda e-akadeemias koolituse vaatamine tasuline.


Sihtrühm:
Juhid, kes on huvitatud töötajaid motiveerivast ja jõustavast juhtimisest

Teemad:

  • Mis on coaching?
  • Erinevad coachingu meetodid – GROW mudel, lahenduskeskne coaching
  • Aktiivne kuulamine
  • Küsimuste küsimise kunst
  • Muudatuste juhtimine

Õpiväljunditena koolituse läbinu on saanud teadlikumaks coachivast juhtimisstiilist ning oskavad kasutada avatud küsimusi.

Koolitaja:
Marju Sepp, finantsala ekspert ja coach
Marju Sepp lõpetas 2003. aastal Tartu Ülikooli ärikorralduse eriala ja omab MBA kraadi. Esimese kõrghariduse omandas Marju Tallinna Tehnikaülikoolis samuti ärikorralduse alal. Lisaks on Marju omandanud 2020. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis tehnikamagristi kraadi erialal “Digimuutused ettevõttes”.
Marju Sepp on töötanud järjekindlalt avalikus sektoris finantsjuhina erinevates organisatsioonides nii riigi kui ka kohaliku omavalitsuse tasandil.
Coachingu väljaõppe sai Marju juba 12 aastat tagasi, osaledes nii Fontese kui ka EBS erinevates coachingu väljaõppe programmides. 2014. aastal osales Marju rahandusministeeriumi ja Euroopa Liidu poolt rahastatud coachingu programmis, mis oli suunatud avaliku teenistuse juhtidele. Seda viisid läbi Peep Aaviksoo ja Riina Varts EBS Juhtimiskoolituse Keskusest. Selle koolituse lõpus anti osalejatele ka Akademy of Executive Coaching sertifikaat (The Executive Coaching Cerificate).
Coachingu väljaõppel saadud teadmisi ja oskusi on Marju rakendanud oma juhi töös. Juhina on Marju orienteeritud koostööle ja usub, et läbi kaasava juhtimiskultuuri on töötajad pühendunud ning töörõõmsad. Talle meeldib inimesi inspireerida ning leida nende tugevused. Coachiva juhtimisstiili kasutamine on toonud edu ning Marjut iseloomustavad ta endised töökaaslased järgmiselt: alati abivalmis, hooliv, paindlik ja orienteeritud lahendustele.
Juhtimisega seotud teemadel on Marju kirjutanud ja taaskirjutab oma blogis https://marjukirjutised.blogspot.com/

Koolituse läbimisel väljastame tõendi.
Tõendi väljastamise eelduseks on koolituse läbimine täies mahus ning koolitusarve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada koolituse läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Addenda OÜ on erinevate valdkondade koolitustel keskendunud sihtrühma nii hetkelistele kui ka tulevikusuundi arvestatavatele vajadustele ning väärtustele. Addenda OÜ väärtustab oma koolitustelt saadud osalejate tagasisidet, mis on aluseks koolituste ning -programmide muutmiseks või täiustamiseks. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Coachiva juhtimisstiili kasutamine juhi igapäeva töös