Prantsusmaalt pärit Brioche pärmitaigen on pehme, õhuline ja maitsev ning saad valmistada ühest taignast palju erinevaid tooteid. Tule ja õpi selgeks brioche taigna tegemise nipid, et valmistada võrratuid küpsetisi.
Meie küpsetamiskoolitused toetavad Sind teekonnal, et oma praktilisi oskusi täiendada, ükskõik kas oled alles suhteliselt algaja või juba kogenud küpsetaja. Küpsetamine koos kogenud koolitajaga, uued toorained, õiged valmistamisviisid ning töövahendid on suur osa õnnestumistest, mis innustavad Sind kindlasti aina keerukamateks väljakutseteks.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame kõiki, kes soovid osata valmistada brioche tainast erinevaid ja maitsvaid küpsetisi
Koolituse sisu.
Praktilisel koolitusel õpid:
Koolitaja:
Ülle Soeson
Tartu Rakendusliku Kolledži pagar-kondiitrite kutseõpetaja, kellel on 15 aastat töökogemust erinevatest pagar-kondiitriettevõtetest. Üllel on 5.taseme vanempagari kutse ja omandamisel Tartu Ülikoolis kutseõpetaja kutse.