Erinevate täidistega Gyozad ehk Jaapani pelmeenid on maitsvad ja tore valmistada. Otsime toiduelamusi Aasia köögist!
Meie kokkajate koolitussari koosneb paljudest põnevatest toiduvalmistamise koolitustest, sobides päris algajatele kokkajatele aga miks mitte ka juba toitlustuses töötavatele huvilistele. Nüüd on sul võimalus oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud tegija näpunäited.
Sihtgrupp.
Koolitusele ootame:
Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel:
Degusteerime võrratuid gyoza pelmeene koha peal ja iga osaleja saab oma valmistatud pelmeenid koju kaasa.
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja toidukarp.
Koolitaja:
Triinu Võsu
Triinu on lõpetanud Põllumajandus Ülikooli toidutehnoloogia eriala ning olnud tegev 20 aastat toiduainetetööstuses tootearendusega. Triinu hobiks ja ka tööks on toit, ta armastab toitu ja kõike sellega seonduvat. Eriti on Triinu huvitatud uutest maitsetest ja toodetest ning nende kokku sobitamisest erinevatesse retseptidesse. Oma toidurännakuid ja retsepte jagab ta oma blogis My mum is the best Cook ever http://triinuvosu.blogspot.com/ Hetkel õpib Triinu Maaülikoolis magistriõppes taimsete toiduainete tehnoloogiat.