Kuidas panna särama peolaud väiksemale või suuremale seltskonnale? Võtame ette rännaku chrarcturie (prantsusekeelne sõna) ehk lihalõikelaudade külluse maailma! Charcuterie on lihavalikute laud koos juustu-, leibade-, oliivide-, puuviljade- ja pähklite valikutega ja see kõik on esitletud peolaual nii, et paneb igaühel silma isuäratavalt särama ning on iga peolaua täht.
Meie „kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Vaid kokaraamatut lugedes kokakunsti ära ei õpi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistrite näpunäited.
Sihtgrupp:
Koolituse sisu. Praktilisel koolitusel:
Koolitaja:
Tiina Saar Kokk ja toidukoolitaja
Tiina on Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist. Ta on töötanud restoranides, kohvikutes ja laevaköögis ning on rahvustoitude praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ja peolaudadele toite- vaagnaid. Tiina on omandamas toitumisnõustaja kutset.
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja vahetusjalanõud.