
Abiõpetajatele ning toidujagajatele suunatud toiduhügieeni koolitus
Koolituse eesmärk on anda toiduhügieenialased teadmised ja oskused toidujagajatele, abiõpetajatele ning teistele huvilistele.
Koolituse sisu:
- toiduhügieeni põhimõtted
- toidukäitleja kohustused ja vastutus toiduhügieeni nõuete täitmise eest, enesekontrolli põhimõtted
- toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- toiduainete kaudu levivad haigused, üldine ülevaade
- isiklik hügieen
Koolituse lõpuks õppija:
- Teab ja mõistab toidukäitleja kohustusi
- Omab üldist ülevaadet toidu infektsiooni, toidumürgistuse ja helmintooside tekkemehhanismidest
- Teab isikliku hügieeni põhitõdesid
Koolitaja:
Kristel Viire on lõpetanud Sankt-Peterburgi Meditsiini Instituudi profülaktilise meditsiini eriala. Omab arst-hügienisti, epidemioloogi kvalifikatsiooni. On läbinud mitmeid erialalisi täienduskoolitusi. Täiskasvanuid on koolitanud aastast 1996.a.
Koolitusfirma tutvustus
Täienduskeskus on loodud täiskasvanute täiendusõppe haridusse panustamise eesmärgil. Koolitusi korraldame üle Eesti ning järjest rohkem koguvad populaarsust asutusesisesed koolitused. Loen koolitusfirma kohta veel...