Vegan pidulik ja rikkalik suupistelaud
Kuidas muuta peolaud huvitavamaks? Millega uudistada sõpru, kes ei söö loomse päritoluga toitu? Kuidas serveerida suupisteid nii, et külalised uudistaksid “mis restoranist need tellitud on?”
Kui klassikalised suupisted on kättesaadavad ja neid oskab ka kodus igaüks valmistada, siis täistaimsed ehk vegan suupisted hakkavad alles poelettidele jõudma. Tihtipeale ka peaolauale ei osata midagi peale hakitud köögivilju koos hummusega panna.
Koolitus algab tooraine ja täistaimsete toodete tutvustamisest (kust osta ja soovitused toodete osas). Seejärel valmistame erinevaid suupisteid, serveerime neid ja lõpus toimub degusteerimine.
Koolitusel valmib:
- Gruusiapärane mini lavash
- Õhuline tartarkaste
- Seenepasteet
- “NoTuna” amps muretaina põhjal
- Magusa paprika kaste
- Peedimääre
- “Munasalat”
- “Juustu”muffinid päikesekuivatatud tomatitega (Gv)
- Spinati-tofupirukas filotainast
Muretainast ja lavashi valmistame kohapeal.
Koolituse tulemusena oskab õppija valida sobivat toorainet täistaimsete suupistete valmistamiseks, valmistada täistaimseid suupisteid ja maitsekalt serveerida neid.
Koolitus sobib igale huvilisele.
Koolitust viib läbi Angelina Sorgina.
Angelina on kondiiter, hobikokk, Tordilabori asutaja, õppekavade autor ja täistaimsete retseptide looja. Tema kireks on täistaimne köök. Iga roog valmib hoole ja armastusega. Seda on näha roa välimuses ja tunda maitses. Tema retsepte leiab ajakirjas Vegan ja mini toidublogis Instagramis: https://www.instagram.com/gelchikcooks/
Koolitusfirma tutvustus
Seikluskohvik. Pakume sulle mõnusat vaba aja veetmist koos sõpradega või töökaaslastega. Õpi, puhka ja naudi samal ajal. Loen koolitusfirma kohta veel...