Kodukokkajate koolitussari. Toidu fermenteerimine ehk hapendamine
Fermenteeritud ehk hapendatud toitu tarvitatakse maailma erinevates paikades ja tänu oma kasulikele omadustele on ka Eestis üha populaarsem.
Meie „kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Vaid kokaraamatut lugedes kokakunsti ära ei õpi, ikka tuleb praktiseerida ja õppida targematelt. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind, kui soovid õppida toidu hapendamist
Koolituse sisu:
- Mis on toidu fermenteerimine ehk hapendamine ning miks see meile kasulik on
- Hapuleib (kääritatud juuretisega leib)
- Hapendatud piimatooted (keefir, pett, jogurtid)
- Hapendatud köögiviljad (kapsas, porgand, kimchi jt)
- Hapendatud kasemahl
- Koolituse käigus proovime hapnema panna erinevaid köögivilju
Koolitaja:
Tiina Saar
Kokk ja toidukoolitaja
Tiina on Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist. Ta on töötanud restoranides, kohvikutes ja laevaköögis ning on rahvustoitude praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ja peolaudadele toite ja vaagnaid. Tiina on hobi- ja kodukokkade FB grupi asutaja ja administraator.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...