Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Strateegiline finantsplaneerimine avalikus sektoris

Eesmärk on tutvustada avaliku sektori strateegilise finantsplaneerimise praktikat. Koolitusel osalejad saavad praktilisi näpunäiteid, kuidas ressursse paremini planeerida kokkuhoiu tingimustes.

Koolitus toimub nii veebis kui ka e-õppes!
Registreerumisel koolitusele palun valige, kas osalete koolitusel veebiülekande vahendusel reaalajas või e-õppena Addenda e-akadeemias.

Veebiülekanne
Reaalajas saalis toimuva koolituse ülekanne, mida veebiosaleja jälgib oma töökohal, kodus või mõnes teises sobivas kohas. Veebiülekande käigus toome Teieni koolitaja video- ja slaidipildi.

E-õpe
Salvestame koolituse ja saadame Teile 3 tööpäeva jooksul alates koolituse toimumisest ligipääsu Addenda e-akadeemiasse, kus koolitus on järelvaadatav 30 päeva jooksul Teile sobival ajal ja kohas. Koolitus on personaalseks kasutamiseks ning pole jagatav kolmandatele isikutele. Kolmandatele isikutele on Addenda e-akadeemias koolituse vaatamine tasuline.


Sihtrühm:
Finantsspetsialistid ja -juhid, samuti ka eelarve (kulu)juhid; töötajad, kes vastutavad konkreetse struktuuriüksuse (asutus, osakond, allüksus) või projekti eelarve planeerimise ja täitmise eest.

Teemad:

  • Miks on pikaajaline strateegiline finantsplaneerimineparem lühiajalisest planeerimisest?
  • Lühike teooria + näited. Tegevuspõhise eelarve võimalikud kasutused ja analüüs. Mis on tegelikult hea tegevuspõhine eelarve?
  • Strateegilise otsustusprotsessi etapid – juhtimisarvestus vs finantsarvestus
  • Muudatuste juhtimise peamised põhimõtted
  • Finantsosakonna teenindusmudel
  • Andmeanalüüs- üldised põhimõtted
  • Strateegilist planeerimist reguleerivad õigusaktid ja olulisemad punktid neist
  • KOKS, KOFS, riigieelarve seadus, RAM prognoosid

Õpiväljunditena koolituse läbinu:

  • on saanud teadlikumaks pikaajalise finantsplaneerimise vajalikusest
  • on saanud näpunäiteid kuidas paremini planeerida ressursse majandussurutise tingimustes

Koolitaja:
Marju Sepp
, finantsjuht ja koolitaja
Marju Sepp lõpetas 2003. aastal Tartu Ülikooli ärikorralduse eriala ja omab MBA kraadi. Esimese kõrghariduse omandas Marju Tallinna Tehnikaülikoolis samuti ärikorralduse alal. Lisaks on Marju omandanud 2020. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis tehnikamagristi kraadi erialal “Digimuutused ettevõttes”.
Samas on ta töötanud järjekindlalt avalikus sektoris finantsjuhina erinevates organisatsioonides nii riigi kui ka kohaliku omavalitsuse tasandil. Marjut köidab strateegiline planeerimine ehk kuidas läbi paindliku ressurssi juhtimise saavutada paremaid tulemusi ning toetada juhtkonda parima analüütika ning uute lahendustega.
Töötades Tallinna finantsteenistuse finantsplaneerimise osakonna juhatajana tuli tal Tallinna linna eelarvet koordineerides ja koostades orienteeruda kiiresti kõigis linnaelu valdkondades alates teedeehitustest, haridusest kuni sotsiaalhoolekandeni. Tallinna Linnatranspordi aktsiaseltsis viis ta end kurssi transpordi ja logistika valdkonna eripäradega. IT valdkonnas Siseministeeriumi Infotehnloogia- ja Arenduskeskuse (SMIT) finantsjuhina omandas ta täisteenust pakkuva IT maja toimemudeli ning oli tubliks ja kaasamõtlevaks finantstoeks sisuosakondadele.

Koolituse täies mahus läbinud osalenule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning koolitusarve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada koolituse läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Addenda OÜ on erinevate valdkondade koolitustel keskendunud sihtrühma nii hetkelistele kui ka tulevikusuundi arvestatavatele vajadustele ning väärtustele. Addenda OÜ väärtustab oma koolitustelt saadud osalejate tagasisidet, mis on aluseks koolituste ning -programmide muutmiseks või täiustamiseks. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Strateegiline finantsplaneerimine avalikus sektoris