Õhuline jaapani suflee juustukook
See Jaapanist pärit toorjuustukook üllatab oma õhulisuse ja kergusega. Erinevalt meile teadaolevast juustukoogist ei ole sellel küpsisepõhja ning selle sisu on kerge ja õhuline meenutades sufleed.
Koolitusel valmistab iga koolitusel osalenu oma koogi ja kaunistab selle, sh:
- Valmistame koos juustukoogi taina: kuumutamine, vahustamine, segamine
- Küpsetame koogi veevannis
- Kaunistame
Samuti räägime:
- Millist toorainet valida
- Millist koogivormi selle koogi jaoks kasutada
- Sagedasemad vead Jaapani juustukoogi tegemisel ja kuidas neid ennetada
Koolitaja:
Eva Pärtel menukate kokaraamatute autor ja Perenaise Pagariäri eestvedaja
Koolitusfirma tutvustus
Seikluskohvik. Pakume sulle mõnusat vaba aja veetmist koos sõpradega või töökaaslastega. Õpi, puhka ja naudi samal ajal. Loen koolitusfirma kohta veel...