
Kokkajate koolitussari. Suve tervituspidu vahemereköögi toitudega
Vahemereköök on mõnus, pigem tervislik ja huvitav ning neid toite sobib hästi valmistada õues, piknikul, matkal ja suvepidudel. Tervitame suve ja valmistame hooaja lõpetuseks maitsekaid ja mõnusaid päikeseranniku toite grillil, gaasipliidil, pannil!
Meie kokkajate koolitussari koosneb paljudest põnevatest toiduvalmistamise koolitustest, sobides päris algajatele kokkajatele aga miks mitte ka juba toitlustuses töötavatele huvilistele. Nüüd on sul võimalus oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud tegija näpunäited.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind, kui soovid õppida valmistama erinevaid Vahemeremaade toite
Koolituse sisu:
- Miks valmistada rohkem toite vahemereköögist?
- Vahemeremaade toidukultuurist ja kommetest
- Toidu valmistamine õues, võimalused (grill, matkagaasipliit, paellapann)
- Õues tulevad valmistamisele: maitsetest tulvil tomati-basiilikusuppi ning
röstitud ürdi-seened; rikkaliku itaaliapärane frittata; populaarne tänavatoit araabidelt – shawarma, mis on populaarne igas Vahemeremaa paigas; grillil valmistatud kala ja baklažaan; Hispaania rahvusroog paella nii vegan kui lihaga variant; maiasmokkadele maasika gazpacho ja torrijased; joogiks jahutavat alkoholivaba el tinto de verano
- siia juurde koolitaja nõuanded ja nipid ning ehedad kogemused Vahemeremaadest
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll, vahetusjalanõud ning toidukarp.
Koolitaja:
Tiina Saar
Kokk ja toidukoolitaja
Tiina on omandanud koka eriala ning tal on 4. taseme koka kutse ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilsed ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist. Ta on rahvustoidu praktik ja toitlustusteenindaja, kes suvel töötab kokana Taevaskoja Lättekojas.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...