Kuidas teadlikult ja tervislikult toituda
Toitumise kohta võib leida tohutult palju ja ka vastuolulist infot. Soovides pakkuda perele tervislikku ja tasakaalustatud toitu, võib see kohati tunduda pere toiduvalmistajale üsna keeruline. Tervislik toitumine pole enda piiramine, kuid oluline on õigete, tervist toetavate valikute tegemine ning õigete toitumisharjumuste kujundamine juba varases eas.
Koolitus on Sulle kui:
- sind huvitab, et pere toidulaual oleks tervislik ja tasakaalustatud toit igas eas pereliikmele
- soovida teada, kuidas tervislikult toituda ja millised võiksid olla õiged valikud
- tahaksid saadud teadmisi rakendada tööalaselt toitlustamises
Koolitusel õpid:
- Tervist toetava toitumise põhimõtteid;
- Kuidas tasakaalustada pere päevamenüü;
- Kuidas menüü portsjoniteks lahti harutada;
- Milliseid valikuid teha poes, lähtudes menüüst;
- Mida toidukorraks pakkuda, et kõigile sobiks;
- Millised on head variandid vahepaladest ning mida saab lihtsalt tööle või kooli kaasa võtta;
- Igal koolituskorral valmistame ka köögis midagi maitsvat ja tervislikku (esimesel koolituskorral hommikusöögid, teisel koolituskorral vahepalad ja viimasel korral lõuna- ja õhtusöögid).
Koolitaja:
Maigi Lepik on MTÜ Tervise Heaks toitumisnõustaja ja Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse Liige ning Tartu Kutsehariduskeskuse koolitaja. Maigil on 6.taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Ta on lõpetanud Anneli Sootsi Tervisekooli toitumisnõustaja koolituse ning toitumisnõustaja tööd toetab Õisus omandatud toidutehnoloogia kutseharidus. Maigi sooviks on suunata kõiki tervislikuma ja tervema elustiili poole, olles veendunud, et juba väikelastele tuleb hakata varakult pakkuma tervislikumaid valikuid. Hetkel on Maigi lõpetamas Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledžis tervisejuhi eriala.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...